Startsiden

Kortspil

Flowpacks

Indpakninger

Puslespil

Yatzy

Spil

Ølbrikker

Tips

Skabeloner

Instruktioner

Om virksomheden

Kontakt


Din partner til spillekort, puslespil og selskabsspil!

Som en del af den internationale Trefl-familie kan Trefl Scandinavia AB tilbyde et komplet udvalg af personlige specialkortspil, puslespil og selskabsspil foruden et af markedets førende sortimenter af standardkortspil. Over 200 spilskabere og –designere i Europa og USA stoler på Trefls ekspertise som producent. Ikke blot på grund af vores produkter i høj kvalitet men også takket være Trefls erfarne, kompetente og imødekommende medarbejdere, som altid gør deres yderste for at være så fleksible som muligt for at kunne tilgodese hver enkelt kundes specifikke ønsker. Denne kompetence og fleksibilitet sammen med vores anerkendte hurtige og sikre leverancer gør os til en stærk partner til dig, som arbejder med spillekort, puslespil og selskabsspil.

Det er naturligt, at Trefl har sit hovedkontor og sin produktion i Krakow, da det var der, landets første producent af spillekort etablerede sig så tidligt som i 1500-tallet. Fra at have været et lille familieagtigt foretagende er Trefl siden 1947 vokset til i dag at være Mellemeuropas største producent af spillekort med markedsafdelinger i ikke blot samtlige europæiske lande men også i USA og Canada.

I 2012 fremstillede Trefl flere end 10 millioner kortspil! Vi er fortsat ambitiøse med vores fremtidsplaner og vi oplever stor tillid inden for kommende opgaver og løsninger. Også du er velkommen til at blive en del af Trefl-familien!
Indholdet og billederne på dette websted er beskyttet af loven om ophavsret.
© Trefl Scandinavia AB. Alle rettigheder forbeholdes. Overtrædelse retsforfølges.